23 Ağustos 2009 Pazar

Av. ZEYNEP FIRTINA

Baro Sicil 35752 TBB Sicil: 78039
Ad. Bak. Sicil: Cep Tel: -
Tel: 05333567893 Faks: 02122742095
Adres: GÜN HUKUK BÜROSU KOREŞEHİTLERİ CDA.NO. 32 / İSTANBUL
E-Posta -
Web Sitesi:

4 yorum:

  1. Sayin Zeynep Hanim Efendi ,bir tek dilegim var.Enazindan bu son secimlerde bu partiye oy veren herkese ALLAH cocugunun acisini göstersin .En aci sekilde .Bu mesaji sizmi yayinladiniz sosyal medyada benim face me böle bir masaj geldi .insanlarla paylasmam icin sizden Bilgi istiyorum lütfen beni aydinlatin cevabinizi bekliyorum .aladdinoglu_@Hotmail.de lütfen

    YanıtlaSil
  2. Sizin yazdiklariniza karsi olmama ragmen.. sizin Fotografinizin ve Telefon Numaranizin yayimlanmasi ayni sekilde rezalet getiren ahlaki bir noksanlik oldugunu düsünüyorum..

    YanıtlaSil
  3. Sayın Beyefendiler, Hanımefendiler,

    Sosyal paylaşım sitelerinde "Zeynep Fırtına" adına iletilen bir mesajdan dolayı Büromuza telefon ve e-mailler gelmektedir. Avukatlık Büromuzda Zeynep Fırtına isminde bir avukat çalışmamaktadır. Dürüstlüğü, hak ve adaleti şiar edinmiş büromuzun yazılanlarla bir ilgisi bulunmamaktadır.

    Bu vesileyle Ülkemizde yaşanan elim kazadan dolayı vefat edenlere rahmet, geride kalanlara sabır ve dayanma gücü diliyoruz.

    Saygılarımızla

    Gün Avukatlık Bürosu

    YanıtlaSil
  4. böyle bir msj yayınlayan böyle bir dilekte bulunan insan olamaz insanlıktan nasibini almamıştır isteyen istediğine oyunu rahatlıkla verebilir herkes birileri gibi düşünmek zorunda değildir bence şikeyet edilmeli böyle bir insan kimse ortaya çıksın hakareten dava açılmalı hakında

    YanıtlaSil